Hilde
Hilde
Eigenaresse

Hilde is geboren op 22 november 1991. Ze is de eigenaresse van de vestiging De Kleine Reus in Leeuwarden. Dit is een dochteronderneming van De Kleine Reus in Zwolle. Haar ouders hebben dit bedrijf in 2002 opgericht en inmiddels overgedragen aan hun andere twee dochters. In 2017 is Hilde afgestudeerd als sociaalpedagogisch hulpverlener aan de Hanzehogeschool te Groningen. Voordat Hilde De Kleine Reus Leeuwarden begon heeft zij veel ervaring opgedaan als o.a. allround hulpverlener bij een tienermoeder en kind groep. Hier heeft ze jonge moeders en hun kind(eren) intensief begeleid en opvoedingsondersteuning geboden. Daarnaast is zij geruime tijd actief geweest als persoonlijk begeleider voor mensen met een beperking. Ook heeft zij voorheen in het bedrijf van haar ouders (kinderdagverblijf De Kleine Reus Zwolle) veel ervaring opgedaan als pedagogisch medewerker.

Danita
Danita
Pedagogisch medewerker | Assistent leidinggevende

Danita is geboren op 28 september 1996. Ze is afgestudeerd als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener aan de NHL Stenden Hogeschool te Leeuwarden. Hiervoor heeft ze gewerkt als begeleidster van jongeren met een ontwikkelingsstoornis en/of leerachterstand. Danita is trotse moeder van twee dochters. Bij De Kleine Reus is ze werkzaam als pedagogisch medewerker en doet ze daarnaast assistent leidinggevende taken.

Lydia
Lydia
Pedagogisch medewerker

Lydia is geboren op 4 oktober 2001. In 2021 heeft Lydia de opleiding tot Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker afgerond. Op dit moment is ze werkzaam als pedagogisch medewerker bij De Kleine Reus. Het werken met kinderen vindt Lydia fantastisch en hiergeniet ze volop van.

Wilma
Wilma
Pedagogisch medewerker | Pedagogisch coach | Beleidsmedewerker

Wilma is geboren op 7 april 1997. Ze heeft haar HBO opleiding Pedagogiek afgerond. Door haar MBO pedagogisch medewerker diploma, haar stage bij de crèche en de moeder en kindgroep van Fier, heeft ze veel ervaring opgedaan in het werken met kinderen. Daarnaast is ze op dit moment ook werkzaam als persoonlijk begeleidster en is ze werkzaam als pedagogisch medewerker en pedagogisch coach en beleidsmedewerker bij De Kleine Reus.

Amena
Amena
Pedagogisch Medewerker

Amena is geboren op 10 juni 1991. Ze heeft de opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch medewerker afgerond in 2015. Hiervoor heeft ze 5 jaar gewerkt bij een andere kinderopvang organisatie. Ze is trotse moeder van een zoon en dochter en is samenwonend. Bij De Kleine Reus is ze werkzaam als pedagogisch medewerker. Met veel plezier gaat Amena naar haar werk.

Danie
Danie
Pedagogisch Medewerker

Danie is geboren op 7 oktober 2001. Ze is in de zomer 2022 getrouwd. Danie heeft in 2022 haar diploma behaald van Gespecialiseerd Pedagogisch medewerker niveau 4. Sinds 2017 heeft ze ervaring opgelopen bij verschillende kinderopvang organisaties. Sinds haar laatste stage is ze bij ons blijven werken. Ze is werkzaam als Pedagogisch Medewerker bij De Kleine Reus.

Iris
Iris
Pedagogisch Medewerker

Iris is geboren op 7 Januari 2001. In 2023 heeft Iris de opleiding tot Gespecialiseerd pedagogisch medewerker afgerond. Iris is op het VMBO al begonnen met stage lopen in de kinderopvang, Sinds dien hebben de kinderen haar hart gestolen en wil ze niet meer anders dan werken in dit werkveld. Iris is werkzaam als pedagogisch medewerker bij de Kleine Reus.